Download Lagu Serta Lirik dan Chord Sayang dari Via Vallen Lengkap Gratis Terbaru 2017

Download Lagu Serta Lirik dan Chord Sayang dari Via Vallen Lengkap Gratis Terbaru 2017

Download Lagu Serta Lirik dan Chord Sayang dari Via Vallen Paling Lengkap dan Terbaru Gratis 2017 | Hallo guys selamat malam kali ini admin akan berbagi informasi terupdate 2017 seputar lagu mp3 dari tadi kan admin menghadirkan informasi seputar aplikasi bbm mod agar tidak jenuh menjelang istirahat malam sambil dengerin lagu yuks agar tidak jenuh dengan fikiran apapun menikmati lagu dulu ya guys. Admin share lagu yang lagi booming menempati range teratas kategori lagu hot banyak pendengar sejati, lagu ini dinyanyikan oleh Via Vallen siapa sih yang tidak kenal dengan penyanyi yang satu ini dengan logatnya menyanyikan lagu banyuwangi yaitu jawa pasti kalian semua mendengarnya pengen sambil goyang dan menikmati banget dari lagu ini karena dengan suara yang bikin greget bagus dan lantunan lagu yang diucapkan. Lagu ini telah sedikit lama dirilis dan dipublikasikan akan tetapi pada kesempatan ini beda versi yang bikin lagu ini menjadi lagu yang hot banyak pendengarnya. Lagu ini langsung heboh dan popular saat ini juga.

Sedikit ulasan lagu ini menceritakan tentang penantian sebuah cinta yang tak terbataas waktu. Yang dinyanyikan oleh Via Vallen sosok penyanyi yang sangat akrab di hati pecinta musik dangdut, khususnya pecinta musik dangdut koplo. Via Vallen ini kelahiran kota Sidoarjo Jawa Timur ini memang dikenal sebagai Ratu Pop Dangdut Koplo yang mempunyai massa atau fans fanatik dan sudah menyebar ke seluruh pelosok Indonesia dan Asia yang diberi nama Vyanisty. So Silahkan download berbagai lagu lainnya hanya di lesmono.net, kita akan mengupdatenya setiap hari ya jangan khawatir, so selamat menyimak dan menikmati lagu ini ya. Happy Downloading :-).

Lirik Lagu Via Vallen: Sayang

sayang,
opo kowe krungu jerit e ati ku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambut ku
rabakal luntur treno ku
wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
duko pujane ati nanging koe ora ngerti
kowe wes tak wanti wanti
malah jebul sak iki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo
meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
merana urip ku
aku welasno kangmas. . . .
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih
sayang
opo kowe krungu, jerit e ati ku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambut ku
ra bakal luntur tresno ku
hari demi hari uwes tak lewati
yen pancen dalane kudu kuat ati
ibarate sego uwes dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
merana urip ku
aku welasno kangmas. . . .
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci
aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku
percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi

 LIVE VIDEO BY VIA VALLEN


Chord Sayang - Via Vallen

G Bm
Sayang opo kowe krungu
Em Bm
Jerite atiku mengaharap engkau kembali

C D Bm Em
Sayang nganti memutih rambutku
Am D G
Rabakal luntur tresnaku

G
Wes tak cobo nglalekke
Jenengmu seko atiku
Bm
Sak tenane ra ngapusi
Iseh tresna Sliramu
Em
Duh pepujan neng ati
Bm
Nangeng kowe ora reti, koe seng tak wanti wanti

C D
Malah jebol saiki Kowe mblenjani janji
G
Jare sehidup semati
Em
Nange opo bukti ?
C
Koe Medot tresnoku demi lanangan liyo
D
Yowes ora popo insyaallah aku iso lilo

REFF :

Em Bm
Meh sambat kaleh sinten
C
yen sampun mekaten
D G
Merana uripku

C D Bm Em
Aku welasno ningmas, aku mesakno aku
C G D
Aku nanges nganti metu weloh getih putih

G Bm
Sayang opo kowe krungu
Em Bm
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
C D Bm Em
Sayang nganti memutih rambutku
Am D G
Rabakal luntur tresnaku

G
Hari demi hari uwis tak lewati
Bm
Yen pancen dalane kudu kuwat ati
Em
Ibarate sego, uwis dadi bubur
Bm
Nangen Tresno iki ora bakal luntur

C D
Sak tenane aku ini pancen tresno awakmu
G Em
Ora ono liane seng iso dadi penggantimu
C
Gor kanggo awakmu seng cocok neng atiku
D
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

REFF :

Em Bm
Meh sambat kaleh sinten
C
yen sampun mekaten
D G
Merana uripku

C D Bm Em
Aku welasno ningmas, aku mesakno aku
C G D
Aku nanges nganti metu weloh getih putih

G Bm
Sayang opo kowe krungu
Em Bm
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
C D Bm Em
Sayang nganti memutih rambutku
Am D G
Rabakal luntur tresnaku

G
Sayang opo ra krungu
Tangise atiku
Bm
Mengharap kowe bali
Neng Njero ati iki
Em
Nganti rambutku putih
Tanges eloh dadi geteh
Bm
Po yo gek ndhang bali
Nglakoni tresno suci

C D
Aku marang sliramu
G
Do'aku neng atiku
G Em
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
C
Mung kanggo sliramu
D
cintaku tetap abadi
G
Selamanya sampai hayat hidup

REFF :

Em Bm
Meh sambat kaleh sinten
C
yen sampun mekaten
D G
Merana uripku

C D Bm Em
Aku welasno ningmas, aku mesakno aku
C G D
Aku nanges nganti metu weloh getih putih

G Bm
Sayang opo kowe krungu
Em Bm
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
C D Bm Em
Sayang nganti memutih rambutku
Am D G
Rabakal luntur tresnaku

G Am
Percoyo opo pemujamu
C D G
Cintaku tetap abadi

LINK DOWNLOAD
Download

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Download Lagu Serta Lirik dan Chord Sayang dari Via Vallen Lengkap Gratis Terbaru 2017"

Posting Komentar